Loading...

Bezorgen en Afhalen

Online bestellen, afhalen in de winkel.

Retourneren altijd mogelijk

Niet het goede product? Omruilen kan altijd.

Gratis bezorgen vanaf €75

Vanaf € 75,- betalen wij de verzendkosten!

Westpoint Outdoor is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Westpoint Outdoor als bedrijf. Westpoint Outdoor ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens Westpoint Outdoor verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Westpoint Outdoor. U dient zich ervan bewust te zijn dat Westpoint Outdoor niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Westpoint Outdoor respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Westpoint Outdoor verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Westpoint Outdoor verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Westpoint Outdoor naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Westpoint Outdoor of van een derde partij. Westpoint Outdoor combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Westpoint Outdoor verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Westpoint Outdoor of van een derde partij. Westpoint Outdoor gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Westpoint Outdoor website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Westpoint Outdoor verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Westpoint Outdoor-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

Westpoint Outdoor biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Westpoint Outdoor is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Westpoint Outdoor opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

Westpoint Outdoor controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met Westpoint Outdoor, Carolieweg 18, 9711 LS Groningen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Westpoint

Openingstijden

  • Ma: 13.00 - 18.00
  • Di: 10.00 - 18.00
  • Wo: 10.00 - 18.00
  • Do: 11.00 - 21.00
  • Vr: 10.00 - 18.00
  • Za: 10.00 - 17.00

Contact

Westpoint Outdoor

Carolieweg 18

9711 LS Groningen

Tel: 050-5890713