Loading...

Bezorgen en Afhalen

Online bestellen, afhalen in de winkel.

Retourneren altijd mogelijk

Niet het goede product? Omruilen kan altijd.

Gratis bezorgen vanaf €75

Vanaf € 75,- betalen wij de verzendkosten!

Grote schoonmaak actie!

Wij houden een grote schoonmaak in de winkel! Dat betekent voor onze klanten mooie acties.

Keen sandalen 10% korting.

Teva sandalen 10% korting.

Jack Wolfskin  20% korting.

Alpha Industries tot 40% korting.

 

Let op want op = op.

Lees meer...

True Utility

 

 

 Bij ons te verkrijgen in de winkel als in de webshop het merk True Utility.

True Utility

 

Designing small and useful premium gifts since 2000.
 
True Utility ontwerpt en ontwikkelt kwaliteit tools, sleutelhangers, zaklampen, wind aanstekers, pocket gereedschappen en sleutelhangers in een klein handig zakformaat. Dit wordt gedaan door een klein Brits design team onder leiding van Lee Berman, de oprichter en voormalige eigenaar van True Utility. Lee Berman had altijd al belangstelling voor het maken kleine handige producten die er ook nog eens goed uitzien. Alle producten van True Utility worden geleverd in een waterdichte verpakking van harde kunststof of in een mooie kartonnen geschenkdoos.

Binnen enkele jaren  na de oprichting is True Utility uitgegroeid tot een wereldbedrijf met alleen in Engeland al 3000 winkels waar de artikelen verkocht worden. In augustus 2014 is True Utility met trots verkocht aan Alliance Sports Group in Dallas Texas (VS) en gaan samen verder onder het motto:
“We make life better. We make life fun.”
 
 
Lees meer...

Exped

Sinds een jaar of vijf verkopen wij het toon aangevende merk Exped. De eerst collectie waar wij mee begonnen zijn hun fantastische slaapmatten de afgelopen jaren hebben we het steeds meer uitgebreid met ondermeer kussens, lichtgewicht waterdichte opbergzakken en waterdichte rugzakken, ook dit jaar hebben we weer meer items in onze winkel we hebben de rugzak serie uitgebreid met maar liefst 4 soorten rugzakken namelijk de Skyline, Traverse, Cascade en de Cascade laptop pack. Deze nieuwe serie zal rond half Maart bij ons binnen komen.

Exped is in 1983 opgericht door Andi en Heidi Prun uit Switzerland nadat ze eerst als huwelijksreis negen maanden in de Canadese wildernis hebben geleefd. Ze zijn in 1983 begonnen als importeur voor onder andere de merken MSR ,Lowe Alpin, Ortlieb toen ze uiteindelijk in 1997 aangemoedigd door hun passie en vrienden zelf het merk Exped hebben opgericht.  Vandaag de dag ligt het merk wereldwijd in 25 landen en bestaat het Zwitserse bedrijf uit 25 werknemers waardoor het bedrijf klein, persoonlijk en een goeie balans tussen werk en outdoor activiteiten heeft. De doelstelling van Exped is om klein en flexibel te blijven met een persoonlijke benadering ook zetten ze vol in om te blijven innoveren en verbeteren van de producten.

Benieuwd naar de producten van Exped kom gezellig langs. Hebben we iets niet van Exped wat je wel zou willen hebben geeft niks door onze korte lijntjes kunnen we makkelijk iets bestellen bij Exped.

 

Lees meer...

Westpoint

Openingstijden

  • Ma: 13.00 - 18.00
  • Di: 10.00 - 18.00
  • Wo: 10.00 - 18.00
  • Do: 11.00 - 21.00
  • Vr: 10.00 - 18.00
  • Za: 10.00 - 17.00

Contact

Westpoint Outdoor

Carolieweg 18

9711 LS Groningen

Tel: 050-5890713